LiMA nariams dalyvavimas nemokamas!
Bepigu kalbėti apie inovacijas, kai esi tikras, kad investicijos į jas greitai atsipirks. Tačiau kaip investuoti ir inovuoti, kai didžiausias klausimas – kaštų taupymas ir išlikimas? Ką atneš ši ekonominė žiema, ar įmanoma jai pasiruošti, o galbūt net joje rasti savo kelią augimui?
Spalio 28 d. 9:00 val. kviečiame į „SBA Urban" verslo pusryčius BLC verslo centre Kaune. Čia susitiksime su ISM Verslo ir ekonomikos universiteto, Lietuvos banko, Kaunas In ir Urban HUB atstovais, kurie padės kiekvienam rasti atsakymus į klausimus, šiandien labiausiai kamuojančius verslą.
Lauksime jūsų su garuojančia kava, šiltomis bandelėmis ir pamatuotu optimizmu BLC verslo centro (K. Donelaičio g. 62) Belo salėje penktadienį, spalio 28 d., nuo 9:00 iki 12:00 valandos.
Programa:
8:30 - 9:00 renkamės, rytinė kava.
9:00 - 9:30 ISM universiteto Strateginio valfymo modulio vadovas Benas Adomavičius: kada laikas keisti verslo strategiją? kaip verslui žinoti, kada situacija reikalauja strateginio pokyčio?
9:35 - 10:05 - Lietuvos banko valdybos narys Simonas Krėpšta: Šiandieninė ekonominė situacija - kokios ankstesnių krizių pamokos galioja šiandien Lietuvoje ir pasaulyje?
10:05 - 10:20 - Pertrauka.
10:20 - 10:50 „Kaunas IN“ verslo skyriaus vadovas Andrius Veršinskas: Žvilgsnis į Kauno socioekonominę raidą ir perspektyvą - kiek dar turime potencialo?
10:50 - 11:20 „SBA Urban“ dukterinės bendrovės „Urban HUB“ plėtros vadovė Rasa Pečiulaitė: kodėl dabartinėje situacijoje mes ryžtamės didelio masto projektų plėtrai?
11:20 - 12:00 neformalūs pokalbiai, networking .
12:00 - renginio pabaiga.
Svarbiausia informacija |
|
Sritis: |
Verslo pusryčiai |
Forma: |
Verslo pusryčiai |
Vieta: |
BLC verslo centras (K. Donelaičio g. 62), Belo salė |
Data ir laikas: |
Pradžia: 2022 m. spalio 28 d. 09:00 val. Pabaiga: 2022 m. spalio 28 d. 12:00 val. |
Dalyvio mokestis: |
Dalyvavimas LiMA nariams nemokamas |
Organizatoriai: |
SBA URBAN El.p.: info@sbaurban.lt |
Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) neatsako už renginio organizavimo ir turinio kokybę. |